Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 5862
Візитів за тиждень : 25444
Візитів за місяць : 190692
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14048
ГоловнаЗаклади культуриУкраїнські культурні центри за кордоном
Анотація: Книга присвячена діяльності Національного культурного центру в Москві. Вона охоплює період з травня 2008 по серпень 2010, складена з інтерв'ю та статей співробітників центру — Ассоль Овсянникової та Юрія Бескровного (за час діяльності центру, ці матеріали були опубліковані більш, ніж в 20-и українських та російських ЗМІ). Автори спробували показати системність і масштабність діяльності Українського дому в Москві, визначити роль центру в укріпленні двосторонніх зв'язків між Україною та Росією.
Бібліографічний опис:
Овсянникова, Ассоль Олексіївна. Національний культурний центр у Москві та духовна еліта України [Електронна копія] / Ассоль Овсянникова, Юрій Безкровний. — Електрон. текст. дані (1 файл : 76,6 Мб). — М. : ОЛМА Медиа Групп, 2011 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2012).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Овсянникова А. О. Національний культурний центр у Москві та духовна еліта України / Ассоль Овсянникова, Юрій Безкровний. — М. : ОЛМА Медиа Групп, 2011. — 233, [3] с., [16] арк. фотоіл.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого