Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6196
Візитів за тиждень : 38598
Візитів за місяць : 174444
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаМистецтвоТеатральне мистецтвоОкремі діячі театру
Анотація: Володимир Мельниченко - доктор історичних наук, член-кореспондент АПН України, заслужений діяч науки України, член Національної спілки письменників України і Спілки письменників Росії, автор близько 50 книг з історичної, політичної і мистецтвознавчої проблематики - вважає, що страсті за творчістю - це доля талановитої особистості, якою є його героїня Любов Богдан. Вона самостійно творить свою нелегку й незвичайну біографію, є автором і оператором теленарисів і репортажів на телебаченні; захоплюється відеозйомкою та фотографією; створює відео- і фотолітопис рідного театру; пропагує українську культуру за кордоном.
Бібліографічний опис:
Мельниченко, Володимир. Страсті за творчістю [Електронна копія] : [про артистку Любов Богдан] / Володимир Мельниченко. — Електрон. текст. дані (1 файл : 127 Мб). — М. : ОЛМА-ПРЕСС, 2005 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2016).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Мельниченко В. Страсті за творчістю : [про артистку Любов Богдан] / Володимир Мельниченко. — М. : ОЛМА-ПРЕСС, 2005. — 348, [3] с., [32] арк. фотоіл.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого