Каталог: алфавітний

Нові надходження

Статистика відвідувань

Сьогодні візитів : 6527
Візитів за тиждень : 38929
Візитів за місяць : 174775
Кількість документів в електронній бібліотеці : 14047
ГоловнаКультурологіяУкраїнська революція (1917-1921)ПерсоналіїШульгин Олександр
Анотація: Представлена праця українського політичного, громадського, культурного й наукового діяча Олександра Шульгина (1889–1960) є узагальненням його лекційного курсу, підготовленого для Українського вільного університету в Празі. У книзі зроблено спробу описати події та явища нової історії Європи, які повинні цікавити українського читача, та висвітити українську історію в рамках всесвітньої. Для багатьох поколінь слухачів і студентів праця стала незамінним підручником.
Бібліографічний опис:
Шульгин, Олександер. Нариси з нової історії Європи [Електронна копія] : перехід від серед. віків до нових часів. реліг. боротьба в XVI – XVII вв. розвиток Європ. держ. міжнар. відносини в XVIII в. / Олександер Шульгин. — Електрон. текст. дані (1 файл : 362 Мб). — Прага : Укр. громад. вид. фонд, 1925 (Київ: НБУ ім. Ярослава Мудрого, 2018).

Оригінал друкованого документу зберігається в НБУ ім. Ярослава Мудрого: Шульгин О. Нариси з нової історії Європи : перехід від серед. віків до нових часів. реліг. боротьба в XVI–XVII вв. розвиток Європ. держ. міжнар. відносини в XVIII в. / Олександер Шульгин. – Прага : Укр. громад. вид. фонд, 1925. – 219 с.

 
© Copyright elib.nlu.org.ua 2024 - All Rights Reserved
Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого